Wat en voor wie?

Alle soorten tekst…

 

Je kunt bij mij terecht voor alle soorten tekst. En ik doe ermee wat je wilt: schrijven, herschrijven, redigeren of vertalen (alleen vanuit het Engels). Een persbericht? Een blog? Een verkoopbrief of SEO website? Het kan allemaal.

…over alle denkbare onderwerpen…

 

Als copywriter die z´n koppie gebruikt, heb ik meestal aan een paar woorden genoeg. Oók als het gaat om een brochure over cryogene apparatuur. Of om een mailing over risk insurance management.

…voor alle soorten opdrachtgevers

 

Ik ben een marketeer. Ik verkoop op papier en dat is ook voor jouw branche toepasbaar. Daarom schrijf ik voor retailers, fondsenwervers, financiële dienstverleners, groothandels, de overheid – en alles er tussenin.

Voorbeelden van opdrachtgevers

 

Ik kan je vertellen dat ik voor Baars schrijf. Of voor ViaMotive. Belangrijke namen voor mij, maar niet zo interessant voor jou. Daarom vind je hiernaast een paar logo´s van bekendere merken. Hier lees je wat ze over me zeggen.